dinsdag, september 30, 2008

Terug naar de start...

Onze laatste dag was aangebroken. We startten hem met een echt op en top Amerikaans ontbijt. Zie onderstaande foto:

We sprongen nog eens binnen in een outlet-store ernaast en vertrokken dan terug richting San Francisco. Onze auto moest voor 17u afgeleverd worden en voordien zouden we onze valiezen nog in 't hotel droppen, dus we moesten zeker niet slenteren!
Maar we konden het toch niet laten onderweg om nog een paar keer te stoppen voor wat foto's...
Hier wilde Vincent de pelikanen van dichtbij gaan trekken. De pelikanen staan links in 't midden van 't beeld.
En dan vertrokken we weer in rechte lijn, terug naar af: San Francisco.
Dit is het stadhuis:
Omdat we de auto vlak aan Fisherman's Wharf moesten afgeven, zijn we dan maar daar gebleven. Alcatraz was nu beter te zien, zonder de ochtendnevel:
We stapten verder richting Pier 39 en sprongen binnen in Hard Rock Café, waar we een aperitiefje dronken: plaatselijke witte wijn.

En dit is dan de laatste foto die ik online zet van de reis: een gitaar van Jimi Hendrix...de reis was ook wel erg rock'n'roll, zonder seks (mijn lief was niet mee) en drugs (buiten de wijn) dan! Achteraf blijkt dat we toch 4600 km afgereden hebben, 8 natuurparken hebben bezocht, een kleine 10 liter wijn hebben gedronken, de sfeer van 3 grote steden konden opsnuiven, tezamen bijna 10 dollar vergokt hebben (en er tezamen ook 20 gewonnen), bijna een hele tube factor 50 zonnebescherming opgebruikt hebben (allez, ik alleen eigenlijk) want we kregen op die 2 weken meer UV op ons dan in een heel jaar in België! Kortom, 't was een super reis! Ik draai mijn blik nu terug richting Oosten ;)

1 opmerking:

Anoniem zei

pictures are great!
it's a pity i can't understand a single word of the descriptions.